Over wellens

Welkom bij Wellens Women, een kledingzaak met een verrassende collectie voor jong en oud. Bij ons vindt u een totaaloplossing voor een stijlvolle look: van broeken en pulls tot kleedjes & jassen. Casual of formeel, de keuze is aan u. Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment accessoires om uw look helemaal af te werken.

kwailiteit eerst
Kleding voor elke gelegenheid
Service
historiek

Kwaliteit eerst

Kwaliteit, stijl en service staan bij Wellens Women centraal. Wij halen enkel topmerken in huis om de hoogste duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Bovendien houden onze trendwatchers steeds nationale en internationale modetrends in het oog, om onze collectie altijd up-to-date te houden.

Kleding voor elke gelegenheid

Of u nu een kleedje zoekt voor een huwelijk, feest of een leuke outfit voor een dagje aan het strand, bij Wellens Women vindt u alles onder één dak. Voor elke gelegenheid hebben we een passende oplossing.

Uitzonderlijke service

Klantenservice is bij Wellens Women een erezaak. Onze werknemers staan altijd voor u klaar om te helpen bij uw keuze. Ook voor tips en advies kan u bij hen terecht. En om zeker te zijn van een aangename pasvorm, zorgen wij voor de retouches.

Historiek

In 1939 startten Louis Wellens en Mathilde Vissers een kledingzaak. Mathilde was naaister en verkocht vooral maatwerk. Kwaliteit stond van in het begin op de eerste plaats.

De winkel was een schot in de roos en al snel moest men op zoek gaan naar een groter pand. De Nederrij in Herentals was de ideale locatie. Onder leiding van de twee kinderen van Louis en Mathilde, Dore en Margriet Wellens, werd het assortiment stelselmatig uitgebreid. Daarom waren er tussen 1951 en 1968 maar liefst 7 uitbreidingen. Uiteindelijk werd in 1968 de winkel opgesplitst in een afdeling voor heren en een voor dames.

In de jaren tachtig startte de derde generatie met het uitbouwen van de zaak. Carl Wellens bracht Wellens Men naar ongekende hoogten en Ingrid van Laer maakte van Wellens Women een bekend adres voor fashionista’s.