Self verzorgingsproducten @ Wellens

De wereld is voortdurend in verandering. Mensen overladen je aanhoudend met vragen en eisen. Daarom is het moeilijk om stil te staan bij wie je écht bent, wat je écht wil. Toch voel je dat er meer moet zijn. Je wil iets anders, je wil je leven anders… Het leven be-leven. Je wil JEZELF! Jezelf vinden door bewust te luisteren naar het ritme van je lichaam en jezelf goed te verzorgen. En je zo simpelweg goed in je vel voelen, ook letterlijk! 

Self wil je laten genieten van wie je bent, met een twinkel in je ogen die zegt: ‘Ja, ik heb er goesting in!’ De 100% natuurlijke crèmes, lotions en scrubs van Self helpen je huid op de juiste manier te verzorgen en te beschermen. Boordevol organische lichaamsboosters en voedende vitaminebommetjes, biedt Self premium verzorgings- en verwenproducten die jou écht op het lijf zijn geschreven. In harmonie met het natuurlijke karakter van je huid en gericht op het allerbelangrijkste: your inner self.

Echte 100% natuurlijke ingrediënten die je huid verzorgen en beschermen. Geen chemische ingrediënten, daar kan je op vertrouwen
De producten zijn ecologisch, veilig en van superieure kwaliteit! Geselecteerd voor de Pure Beauty Awards!

Self is een vitaminebom voor uw droge,
gevoelige en normale huid! Perfect, ook voor baby's!

Op 27 oktober won SELF een award tijdens de Pure Beauty Awards in de categorie Best New Natural Product! De organisatie: “The Pure Beauty Awards acknowledges the best in beauty with the most efficacious, exciting and innovative products." De awards werden uitgereikt in het iconische Londense Savoy Hotel! 

https://www.naturalself.eu/nl/