Girls

Bij Wellens Women kan u met het hele gezin terecht. Daarom hebben we naast onze uitgebreide damescollectie tevens een selectie meisjeskleding. Zowel voor schooldagen,Communie, feestjes als familie-uitstapjes is er een leuke outfit te vinden.

 

 

 

Bij Wellens Women kan u met het hele gezin terecht. Daarom hebben we naast onze uitgebreide damescollectie tevens een selectie meisjeskleding. Zowel voor feestjes, schooldagen als familie-uitstapjes is er een leuke outfit te vinden.

COMMUNIE / LENTEFEEST

Je communie of lentefeest is de dag waar alles rond jou draait! En bij het perfecte feest hoort een fantastische feestoutfit. Laat je inspireren door onze nieuwe communiecollectie.

Een volledig aanbod

Ben je op zoek een leuke outfit? Dan hoef je niet verder te zoeken, want in ons aanbod is alles te vinden voor een hippe look . We hebben niet alleen broeken en jassen, maar ook T-shirts, jurken, rokjes, truien, blouses, enz.

De beste merkkleding

Net zoals bij de dames, halen we voor onze kidscollectie enkel de beste merken in huis. Daarom vindt u in onze winkel de nieuwste ontwerpen van Stelle Jean, Indee, Gaudi, Blue Bay en Liu Jo. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere merken te ontdekken in onze winkel. Kom dus snel een kijkje nemen en ondek zelf ons volledig aanbod.

INDEE

PAULINE B

LIU JO

BLUE BAY

TWINSET

CHARLIE

GAUDI

SVNTY

STELLA JEAN